Magniskin Solutions
  • български
  • English
0

Нямате артикули в количката.

Доставка и плащане

Доставка

Всички поръчани продукти се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес съгласно “Тарифа за обичайни куриерски услуги”. Транспортните разходи за доставка се калкулират в цената на поръчката.

Цената на доставка е както следва:

До офис на Еконт: 6,50* лв.(без включено SMS-известяване с цена 0,18 ст) (до различните населени места сумата може да варира в зависимост от условията на куриерска фирма Еконт Експрес. За повече информация посетете: https://www.econt.com/client-center/faq/courier-services)

До адрес посочен от купувача: 7,90* лв. (без включено SMS-известяване с цена 0,18 ст)(до различните населени места сумата може да варира в зависимост от условията на куриерска фирма Еконт Експрес. За повече информация посетете: https://www.econt.com/client-center/faq/courier-services)

За всички поръчки до офис на Еконт на стойност равна на или по-голяма от 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

За всички поръчки до адрес на клиента на стойност равна на или по-голяма от 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

*При определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки.

**Доставки до адрес посочен от клиента адрес се изпълняват само при предоставена на пълна и точна информация в т.ч. име и фамилия, телефон за връзка и пълен и точен адрес за доставка.

Срокове

Срокът за доставка е 1 или 2 работни дни след деня, в който е изпратена поръчката, в зависимост от населеното място.

*В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, срокът на доставка може да бъде удължен. В случай на възникване на извънредна ситуация, купувачът ще бъде предварително уведомен по телефон или по и-мейл.

**Ако при получаване на поръчката тя не е в добър вид, моля върнете я на куриера още при получаването й и не я плащайте! Пратките са застраховани и куриерската фирма носи отговорност за доброто им транспортиране. Ние ще Ви изпратим нова поръчка.

Начин на плащане

Заплащането на поръчаните продукти се извършва с „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката. За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.