Magniskin Solutions
 • български
 • English
0

Нямате артикули в количката.

Често задавани въпроси

Какво е MAGNISKIN Solutions

MAGNISKIN Solutions е специализирана българска козметика за проблемна и чувствителна кожа, разработена от фармацевт с над 50 години опит и множество международни и български признания.

Лосион против акне MAGNISKIN Solutions е един от най-търсените и популярни продукти против пъпки и акне. Със своята специална формула, той цялостно и трайно унищожава пъпките от корен, регулира омазняването и генерира обновяването на кожата.

Помогнал на хиляди, Лосион против акне MAGNISKIN Solutions, е толкова ефективен, че вдъхновява нашия екип да разработи цялостна серия за чиста, здрава и добре хидратирана кожа, използвайки само най-високо качество съставки.

Колко време трае лечението с Лосион против акне MAGNISKIN Solutions

Лечението с Лосион против акне MAGNISKIN Solutions е с продължителност 3 месеца. Важно е да продължите лечението и след първите видими резултати, защото е необходимо известно време, за да се въздейства трайно върху намаляването на мастната секреция, образуването на нови пъпки и пълното изчистване на кожата.

След приключване на лечението направете пауза от 1 месец и според вида кожа и сериозността на проблема ни се обадете за консултация или преценете дали да продължите да ползвате лосиона с профилактична цел.

Кога ще видя първите резултати от употребата на Лосион против акне MAGNISKIN Solutions

Обикновено, първите резултати от употребата на Лосион против акне MAGNISKIN Solutions са видими още в края на първата седмица редовна и правилна употреба.

Поради индивидуалността на всеки организъм и различните типове кожа, както и степента на сериозност на проблема с акнеична кожа, е възможно резултатите да дойдат по-рано или по-късно от очакваното.

Важно е да не прекъсвате лечението и да спазвате стриктно инструкциите за употреба.

Как действа Лосион против акне MAGNISKIN Solutions

 • Намалява мастната секреция;
 • Унищожава пъпките трайно;
 • Регенерира кожата в дълбочина;
 • Прави кожата жизнена, гладка и сияеща;
 • Връща самочувствието и усмивката на лицето ви.

Как се използва Лосион против акне MAGNISKIN Solutions

ЛЕКО И УМЕРЕНО АКНЕ

При леко и умерено акне, използвайте Лосион против акне MAGNISKIN Solutions един път дневно след като предварително сте измили лицето си (или проблемната зона) с почистващ тоник или вода.

Най-добра практика е да нанасяте лосиона вечер, преди лягане. За най-бързи и добри резултати, препоръчваме, върху измита и добре подсушена кожа първо да нанесете с памучен тампон  върху целия засегнат участък (лице, глава, гръб, деколте и др.) тоник за чувствителна кожа MAGNISKIN Solutions, като го оставите да подейства за около 15-20 мин.

Разклатете добре лосиона, преди да го нанесете върху памук или памучно тампонче. След това нанесете върху целия участък (не само върху пъпките). На сутринта, отново на измита и подсушена кожа,  с масажни движения нанесете хидратиращ крем като Крем с капсуловани витамини MAGNISKIN Solutions.

ТЕЖКО И УПОРИТО АКНЕ

При тежко и упорито акне се препоръчва Лосион против акне MAGNISKIN Solutions да се нанася два пъти – сутрин и вечер, като стриктно се спазва описаният по-горе начин на употреба.

ПРИМЕР: Ако ви излизат пъпки по брадичката – нанасяйте лосиона върху цялото лице, тъй като проблемният участък е лицето.  Лосионът ще намали мастната секреция на цялото лице и по този начин ще възпре появяването на пъпките по брадичката. Запомнете, за да се радвате на дълготрайни резултати, трябва да третирате цялата проблемна зона, а не само отделните участъци, където се появяват пъпките.

Внимание: Преди употреба задължително тествайте лосиона, за да проверите дали не сте алергични към някоя от съставките му. За целта, нанесете малко количество от лосиона на малък участък около брадичката и изчакайте 24 часа. Ако след това нямате зачервяване или сърбеж, може да пристъпите към системното третиране на кожата с лосиона.

Какво съдържа Лосион против акне MAGNISKIN Solutions

Състав: (INCI). SPIRITUS LAWENDER (ALCOHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, AQUA) ARCTIUM LAPPA EXSTRACT, SALICYLIC ACID, CALENDULA OFFICINALIS EXSTRACT, ZINC OXIDE.

Съхранение: Добре затворен, в оригинална опаковка, далеч от деца, при температура 10-25°C.

Опаковка: 100 ml.

За кого е подходящ Лосион против акне MAGNISKIN Solutions

Лосион против акне MAGNISKIN Solutions е подходящ:

 • За възрастни с проблемна кожа, акне и пъпки;
 • За младежи, навлизащи в пубертета, за превенция на кожните проблеми;
 • За всеки, които искат професионална грижа за кожата си.

За кого НЕ е подходящ Лосион против акне MAGNISKIN Solutions:

 • За бременни жени;
 • За деца на възраст от 1 – 10 год.;
 • За хора с алергия към някоя от съставките.

Как се съхранява Лосион против акне MAGNISKIN Solutions

Да се съхранява затворен, в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от деца, при стайна температура в интервал от 5 – 20 С.

Внимание: Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някои от изброените съставки.

Как се използва Серия Цялостна Грижа MAGNISKIN Solutions

Важно: Преди употреба на Серия Цялостна Грижа MAGNISKIN Solutions, задължително тествайте всички продукти, за да проверите дали не сте алергични към някоя от съставките им. За целта, нанесете малко количество от всеки продукт върху малък участък от проблемната зона и изчакайте 24 часа. Ако след това нямате зачервяване или сърбеж, може да пристъпите към системното третиране на кожата с продуктите.

1. Първо нанесете Тоник за чувствителна кожа MAGNISKIN Solutions

Тоник за лице и тяло за чувствителна кожа MAGNISKIN Solutions се нанася с памук или памучно тампонче с нежни кръгови движения върху проблемната зона – лице, шия, деколте, гръб, ръце, др. Оставете да подейства за около 15-20 мин.

2. Когато кожата е добре почистена с Тоника, може да нанесете Лосион против акне MAGNISKIN Solutions.

Следвайте стриктно гореописания начин на употреба на лосиона, като не забравяте всеки път – преди употреба – да го разклащате добре.

Не забравяйте, че лосионът се нанася върху целия участък – не само върху пъпките.

На сутринта, отново на измита и добре подсушена кожа, с леки масажни движения нанесете хидратиращия крем за лице с капсуловани витамини MAGNISKIN Solutions до пълното му абсорбиране. Избягвайте кожата около очите и клепачите.

Накрая, отново с леки масажни движения, нанесете анти-ейдж околоочен крем MAGNISKIN Solutions около очите, избягвайки нанасянето му върху клепачите.

Важно: Между употребата на различните продуктите MAGNISKIN Solutions трябва да има интервал от минимум 15-20 минути, за да се абсорбират добре от кожата и да въздействат в дълбочина.

Доставка

Всички поръчани продукти се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес съгласно “Тарифа за обичайни куриерски услуги”. Транспортните разходи за доставка се калкулират в цената на поръчката.

Цената на доставка е както следва:

До офис на Еконт: 6.50* лв.(с включено SMS-известяване с цена 0,18 ст.). Моля имайте в предвид, че до различните населени места сумата за доставка може да варира в зависимост от конкретните условия на куриерска фирма Еконт Експрес. За повече информация посетете: https://www.econt.com/client-center/faq/courier-services.

До адрес посочен от купувача: 8,50* лв. (с включено SMS-известяване с цена 0,18 ст.). Моля имайте в предвид, че до различните населени места сумата за доставка може да варира в зависимост от конкретните условия на куриерска фирма Еконт Експрес. За повече информация посетете: https://www.econt.com/client-center/faq/courier-services.

За всички поръчки до офис на Еконт на стойност равна на или по-голяма от 50 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

За всички поръчки до адрес на клиента на стойност равна на или по-голяма от 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

*При определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки.

**Доставки до посочен от клиента адрес се изпълняват само при предоставена на пълна и точна информация в т.ч. име и фамилия, телефон за връзка и пълен и точен адрес за доставка.

Срокове

Срокът за доставка е 1 или 2 работни дни след деня, в който е изпратена поръчката, в зависимост от населеното място, до което следва да се изпрати поръчката.

*В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, срокът на доставка може да бъде удължен. В случай на възникване на извънредна ситуация, купувачът ще бъде предварително уведомен по телефон или и-мейл.

**Ако при получаване на поръчката тя не е в добър вид, моля върнете я на куриера още при получаването й и не я плащайте! Пратките са застраховани и куриерската фирма носи отговорност за доброто им транспортиране. Ние ще Ви изпратим нова поръчка.

Начин на Плащане

Заплащането на поръчаните продукти се извършва с „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката. За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.